De trein rijdt door voor Bas Paardekooper en The Bluw Crew

Bas Paardekooper
Sinds de succesvolle cd presentatie in juni jl. zijn er heel wat enthousiaste en positieve reacties geweest op het nieuwe album ‘Songs from Room 111′ van Bas Paardekooper and the Blew Crue. Er is aandacht besteedt bij lokale radiostations zoals een interview en akoestisch optreden bij Radio Hoogeveen – Crossroads van Harry Boertien. Het album is cd van van de week geweest bij Bluestown Radio van Harry Radstake, in het radioprogramma Frits Krieg bij WOS, CD van de maand juli bij Nico ‘Bluezy’ Bravenboer, Long Hard Ride’s Bluescafe van Bluesman Henk Vrijenhoef, in de radiouitzending van de mannen van BluesMoose én als klap op de vuurpijl is ook de landelijke radio actief geweest, Gerry Jungen van Arrow Classic Rock Radio is nl ook zeer onder de indruk van het album en heeft twee nummers gedraaid in zijn uitzending Arrow Blues Box.

Ook reacties uit Amerika is de band ten deel gevallen. Ze waren te beluisteren op de Amerikaanse radio bij John van Lent Living Room Blues op kconlineradio. En nog steeds komen de aanvragen binnen bij Paardekooper en zijn Blue Crew. De band is van plan om Zweden te gaan veroveren. In het eerste weekend van augustus zullen zij daar de headliner zijn op het Green Maze festival in Asbro, zo’n twee uur van Stockholm vandaan. In het noorden van ons eigen land is het publiek blij (gezien de reacties) dat ze op het Bogdike Festival in Veendam gaan spelen. De band bestaat uit hardwerkende muzikanten die het muziek hart op de juiste plek hebben.

De komende tijd is Bas Paardekooper te zien en/of te beluisteren op de volgende plekken:
17.07.2014 Blew Crue, Radio interview bij Nico Bluezy Bravenboer, Ridderkerk
02.08.2014 Blew Crue, Asbro (SE) / Green Maze Blues Festival
09.08.2014 Blew Crue, Bogdike festival, Veendam
28.08.2014 Blew Crue – Westlands feestweek – Naaldwijk
07.09.2014 Blew Crue, Uitmarkt Utrecht – Akoestisch
14.09.2014 Blew Crue, Spijkenisse / Café DenS
21.09.2014 Blew Crue, Dutch Music Event, Uitgeest
11.10.2014 Blew Crue, Benefiet Blue Wish – Blues voor KWF
19.10.2014 Blew Crue -Zilst Blues
29.11.2014 Blew Crue -Blueskroegentocht – Blues in Wijk