John Frick band in Bluescafe

Aankomende vrijdag speelt de John Frick band in het Apeldoornse Bluescafé

De muzikanten van de Haagse John Frick Band laten de energie en de passie van grootheden als Elmore James, Muddy Waters, Freddy King, Peter Green en Rory Gallagher in hun eigen nummers doorklinken.Hun onlangs bij Blueshine Records uitgebrachte tweede CD “Urban Crossroads” is een gedegen en gevarieerd exemplaar geworden, geniet goede recensies en steeds meer mensen raken bekend met deze vrij nieuwe band in de Nederlandse Blueswereld.
De band treedt niet alleen op in Nederland en België, maar speelde ook op The Table Mountain Blues Summit in Kaapstad, de geboorteplaats van John Frick. Na de zomer is het plan de NL-bluespodia aan te gaan doen.

Tussen de optredens door schrijft de band nieuw materiaal voor een derde cd die in 2015 moet verschijnen.
Aanvang 22.00 uur en  toegang is gratis.

www.bluescafe.nl

Deel dit artikel met je vrienden!: