Ryan McGarvey bij Kasteel Duurstede

ryan mc garveyRyan McGarvey, zanger/gitarist beïnvloed door de Delta Blues tot en met hard-rock Blues heeft in een relatief korte tijd niet alleen een internationale schare fans verworven, maar geniet ook de bewondering van zijn persoonlijke idolen als Eric Clapton, Jeff Beck, BB King, Joe Bonamassa, Gov’t Mule e.v.a. Zijn debuut CD “Forward In Reverse” bereikte de top 20 van CDBaby.com (’s werelds grootste online onafhankelijke distributeur). In 2013 ontving McGarvey de award van “Best New Talent” in Guitar Player Magazine.

Op zondag 24 augustus is McGravey te gast voor een akoustisch optreden bij Kasteel Duurstede georganiseerd door BluesinWijk, de bekende Bluespromotors uit het gelijknamige stadje aan de Lek. Het optreden begint om 15.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 10 euro.