Barbara Morrison brengt ‘I Love You, Yes I Do’ uit

Barbara Morrison heeft inmiddels meer dan 20 opnames op haar naam staan, variërend van jazz naar blues en van gospel tot pop. Haar krachtige stem, met maar liefst 2,5 octaaf bereikt, zorgt ervoor dat Barbara Morrison vergeleken kan worden met namen als Etta Jones, Helen Humes, Irene Reid, en Dinah Washington. Barbara Morrison werkte met grote namen als Dizzy Gillespie, Ray Charles, Cedar Walton en Keb Mo. Op dit album wordt ze begeleidt door de unieke Houston Person, wiens tenorsaxofoon de blues van Morrison laat stralen.

‘I Love You, Yes I Do’ komt uit op 15 augustus.

barbara morrison I Love You, Yes I DoTRACKLIST
Save your love for me
Canadian sunset
I had a talk with my man last night
Trust in me
I didn‘t know what time it was
Who can I turn to?
If it‘s the last thing I do
Black eyed blues
I love you, yes I do
And I love him
For the love of you
Blow top blues