Nederlandse-Belgische minitour van Tim Lothar

tim1
Foto: Theo Looijmans

Met zijn Mississippi Delta Blues blaast Tim Lothar de akoestische rootsmuziek nieuw leven in. Sluit je ogen en je ziet Charley Patton en Robert Johnson zo voor je. Toch is Lothar geen schaamteloze kopie van de oude meesters, wel een uitstekend zanger en songsmid met een eigen stijl. Bovendien beheerst hij de slidegitaar als geen ander. Hij overtuigt met eenvoudige, knap opgebouwde en inspirerende nummers en bezorgt de luisteraars meer dan een warm hart in deze gevarieerde muzikale Bluestrip. Tim Lothar mag ondertussen bij de beste Europese bluesmuzikanten gerekend worden.

woensdag 13 augustus: Paulusfeesten, Oostende (Bel)
vrijdag 15 augustus: The Lane, Oostburg (Ned)
zaterdag 16 augustus: Zebra Festival, Gemert (Ned)