Blackberry Smoke komt met livealbum en twee Nederlandse shows

Blackberry SmokeOp 15 augustus brengt de Amerikaanse bluesrockband Blackberry Smoke een livealbum uit genaamd Leave A Scar live North Carolina. Het livealbum bevat 22 nummers en komt als 2CD met DVD en als dubbel LP (incl. download code voor de live registratie) uit. Er komt in Nederland ook een gelimiteerde versie op wit vinyl. We zeggen expres in Nederland wit vinyl, want de band brengt de dubbelaar in Engeland uit op rood vinyl en in Duitsland in het blauw. Voor de grootste fans brengen ze exclusief in hun webshop ook nog eens een aantal albums uit in doorzichtig vinyl, groen vinyl en rood/blauw gekleurd vinyl. Als dat niet speciaal genoemd kan worden!

Op Leave A Scar live North Carolina staan voornamelijk nummers van het vorig jaar verschenen The Whippoorwill, maar ook een nieuw nummer getiteld Payback’s A Bitch . Blackberry Smoke komt in oktober terug naar Nederland voor twee shows, ze staan namelijk op 26 oktober in de Metropool te Hengelo en de dag erna in Melkweg, Amsterdam.