Chastity Brown op tour in Nederland en België

Chastity Brown is een jonge, veelzijdige bluesy singer-songwriter, geboren uit een zwarte Amerikaanse vader en een witte Ierse moeder. Haar muziek beschrijven is niet eenvoudig. Gooi blues, soul, rock, country in de blender, voeg een snuifje folk en jazz toe en je komt in de buurt…..en dan die stem! In haar thuisland Amerika is men lovend maar ook Europa ontdekte haar al en zo kreeg ze in de UK bijvoorbeeld uitstekende kritieken in The Independent, Sunday Times, Daily Mirror etc. Binnenkort is Chastity in NL/B te bewonderen, samen met haar toetsenist deVon Gray.

Tourdata:
30 sep Heerlen – Cultuurhuis
02 okt Borger – Vanslag
03 okt Oud-Heverlee (B) – Listwaar
04 okt Lage Vuursche – In the Woods
05 okt Nijmegen – Lux
07 okt Den Bosch – Verkadefabriek
08 okt Deventer – Burgerweeshuis
09 okt Hoorn – PeTiCantus
10 okt Enschede – Nix&Meer
13 okt Eindhoven – Muziekgebouw