Tee Set Revival op Westerpop 2014

10592760_839468006071644_2402426098500023183_n
In maart van dit jaar kreeg de Delftse Tee Set eindelijk een gouden plaat voor hun LP/CD “Emotions” en deze gelegenheid werd opgeluisterd door een optreden van een aantal originele leden;  o.a. Polle Eduard, Franklin Madjid, Carry Janssen en Rob Plazier. Voor degene die het allemaal niets zegt; Tee Set was een Rhythm & Blues band van oorsprong die later omvormde tot een Nederbiet band die in de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw grote hits in het binnen- en buitenland had.

Dat natuurlijk de bepalende stemfactor van deze band de in 2002 overleden zanger Peter Tetteroo was, kwamen de heren wel achter, voor het optreden op Westerpop moest er dus het nodige gesleuteld worden, als plaatvervangende zangers werden dit keer Polle Eduard en Frank Diemel aangesteld, de band aangevuld met nog een toetsenist; Peter Seilberger en de dames van het koortje; Kerstin en Cora Berendse.

Vooral eerstgenoemde bracht het er erg goed van af, zowat alle hits werden ten gehore gebracht, zo ook nog een aantal songs van de destijds afgetakte groep After Tea.

Nostalgie viert hoogtij,  alle oudere jongeren stonden heerlijk te dansen en mee te zingen. Op You Tube zijn al de nodige registraties te vinden, hier zult u het moeten doen met de foto’s van dit unieke gebeuren.