Sean Taylor voor vijf concerten naar Nederland

Foto (c) Theo Looijmans
Foto (c) Theo Looijmans
De Britse Sean Taylor is van 16 t/m 21 september op verschillende podia in Nederland te zien. Sean Taylor is snel uitgegroeid tot een naam Britse akoestische bluesscene. Zijn ongelooflijke passie die hij in zijn live-optredens ten toon spreidt, zijn pure talent en zijn prachtige nummers doen recht aan de veelvuldige vergelijkingen in de pers met onder meer John Martyn. Volgens OOR is Sean Taylor een vergeten briljant. Hij speelt virtuoos gitaar, toetsen en harmonica, schrijft relevante liedjes met veel zeggingskracht en zingt ze met onverdeelde overtuiging.

Dinsdag 16 september: Blue Room Sessions @ Verkadefabriek, Den Bosch
Woensdag 17 september: Rozenknopje, Eindhoven
Donderdag 18 september: Hamtorkrug, Neuss (D)
Vrijdag 19 september: Huisconcert, Heerlen
Zaterdag 20 september: Theater Walhalla, Rotterdam
Zondag 21 september: De Amer, Amen