De Twelve Bar Blues Band stopt er mee

Twelve Bar Blues Band
De Twelve Bar Blues Band stop t er mee. Aan alles komt een eind en zo heeft de band in gezamenlijk overleg en in goede verstandhouding, na 10 mooie jaren, vier cd’s, diverse awards en honderden optredens in binnen- en buitenland, besloten dat het tijd wordt om op het hoogtepunt te stoppen.

Het plezier om te spelen en het vuur tijdens de optredens is nog steeds dik aanwezig; Dat blijkt ook uit de vele positieve reacties die ze na iedere show ontvangen. Om de vele fans en zichzelf er aan te laten wennen is besloten om een Farewell Tour op te zetten die zal eindigen in mei 2015. Daarna is het echt over…

Wat de afzonderlijke leden van de Twelve Bar Blues Band gaan doen is nog niet bekend, maar het zou ons zeker verwonderen als we Jan J. Scherpenzeel (JJ SHARP), Kees Dusink, Patrick ‘Sideburn’ Obrist, Randy Pears en Jeffrey van Duffelen niet weer heel snel ergens zullen horen en zien.