Vintage Guitar Show

Zaterdag 27 september is er weer de Internationale Vintage Guitar Show in de Veenendaalhal te Veenendaal . Het belooft weer een interessante dag te worden, met veel vintage gitaren en versterkers. Iedere Vintage Veenendaal beurs is weer anders  omdat er standhouders zijn die óf alleen in maart, óf alleen in september komen en er altijd weer een aantal nieuwe standhouders aanwezig  zijn.

Veel vintage gitaren, maar ook vintage versterkers, –  gitaaronderdelen, , muziekboeken, Cd’s, accessoires etc. zullen te zien zijn.Verder is er een mogelijkheid om je eigen gitaar te laten taxeren bij de stand van Palm Guitars, er zullen demo’s gegeven worden door een aantal standhouders en zoals altijd zullen we een award uitreiken voor de meest authentieke en één voor de meest bizarre vintage gitaar.

Een leuk nieuwtje is dat Harry Kruisselbrink naar Vintage Veenendaal komt om o.a. zijn nieuwe boek over oude Ibanez gitaren te introduceren.

Tijdens Vintage Veenendaal is iedereen vrij om maximaal 1 gitaar mee te nemen om hem voor de verkoop aan te bieden. Hoe dit in zijn werk gaat kan men bij de entree informeren.

Ook zal er weer een gratis gitaar en versterker worden weggegeven via een loterij.

De Veenendaalhal ligt vlakbij de A12 en station ‘Veenendaal Centrum’ Nijverheidslaan 8, 3903 AP VEENENDAAL de openingstijden zijn tussen 10.00 uur en 16.00 uur

foto’s : Mirjam Nievers

git 1 Mirjam Nievers    git 2   git 3