Vijftien jaar jonge Britse bluesmuzikant in de Amer

Aaron KeylockAaron Keylock is een vijftien jaar jonge bluesgitarist/zanger uit Engeland. 5 oktober om 14 uur speelt hij in de Amer Aaron begint op elfjarige leeftijd te spelen in Oxford. Hij vordert zo snel dat hij door alle grote bluesbars in Londen wordt gevraagd om op te treden. Hij speelt onder anderen met blues-heren van stand als; Hamilton Loomis en Sherman Robertson. Aaron start zijn eigen band op zijn twaalfde jaar. Binnen een jaar staat hij op grote evenementen waaronder High Voltage Festival. Hij speelt zijn eerste show op Mainland Europa op het prestigieuze blues in Chedigne in 2011 Hij imponeert daar zo dat men hem vraagt om met de headline acts op zowel de vrijdag als de zaterdag te spelen. De band speelt daarna op alle grote podia in England met wat verder uitstapjes naar het vaste land van Europa. Aaron zijn uitstekende elektrische (slide)gitaarspel refereert aan het spel van de grondleggers van- en de huidige toonzettende mannen uit de urban-, Chicago-, grotestadsblues. Robuust, sfeervol, dynamisch, brutaal zijn begrippen die van toepassing op zijn spel

Het Aaron Keylock blues-trio uit de kraamkamer van de blues zal ieder verrassen.