Win kaarten voor Jo Harman in Cultuurpodium Boerderij in Zoetermeer

Jo-Harman1

Jo Harman, de echte bluesliefhebber weet dan wel over wie wij het hebben. De Britse timmert de laatste jaren enorm hard aan de weg en is een aanrader voor liefhebbers van Dana Fuchs en Beth Hart. Haar debuutalbum ‘Dirt On My Tongue’ kreeg lovende recensies en valt zowel bij bluesliefhebbers als bij liefhebbers van jazz, soul, gospel en country in de smaak. Ze stond onder meer in het voorprogramma van The Cranberries, Mick Hucknall, Don McClean en Johnny Winter in Paradiso. Jo Harman haar carrière is in een enorme stroomversnelling geraakt en er lijkt geen einde aan te komen. Samen met haar band brengt Jo Harman een opwindende mix van blues, roots, gospel en soul. Op 10 oktober staat

Vorige zomer schitterde de zangeres op Parkpop in Den Haag, gevolgd door een indrukwekkend optreden in de Boerderij en op 10 oktober komt ze terug naar Zoetermeer. Op de site van Cultuurpodium Boerderij zijn de kaarten nog te koop, maar in samenwerking met De Boerderij mag Blueszine een aantal kaarten weggeven. Om deze te winnen doe je het volgende: Mail je naam en woonplaats naar joharman@blueszine.nl en vermeldt daarbij de titel van de eerste track van haar debuutalbum ‘Dirt on my Tongue’. Doe het snel want voor je het weet is het 10 oktober!