2-daags Kingsnakesfestival op 4 en 5 oktober

kingsnakesHet is weer aftellen tot de 6e editie van dit Rossumse bluesfestival festival in de grote tent! In tegenstelling tot de vorige edities zal het feest dit jaar 2 dagen duren. Naast de blueshappening op zaterdag wordt nu op zondag ook de familiedag in Rossum in volle glorie hersteld! Het hart van de organisatie Jan van Maren is er helemaal klaar voor om er voor jong en oud een feest van te maken!

0000 KSF - Poster A3.inddZaterdagavond is er vanaf 19.00 uur het volgende programma:

De Wet. Nederlands Rauw Rock Trio, geinspireerd door klassieke vuige blues, oude Motown en de gitaarhelden uit de jaren 70.

Little Steve and the Big Beat. Nederlandse blues met een soulsaus. Eigen werk en covers met hoorbare invloeden van Jimmie Vaughan, Freddie King & Johnny ‘Guitar’ Watson.

The Rhythm Chiefs. Jong, nederlands met internationale allure. Hints of jazz and funk.

The Eminent Stars. New Orleans Funk, Rhythm & Blues met soulinvloeden.

The Limboos (Spanje). Rythm & Blues, jungle-rythm basis.

Naast de traditionele bluesavond op zaterdag 4 oktober zal er op de zondagmiddag 5 oktober een ‘familiedag‘ aan worden toegevoegd met de naam ’Kingsnakes Foodfest’.
Buiten livemuziek met 48 special en een DJ kun je verder genieten op diverse proeverijen, en is er voor de kleintjes van alles te beleven zoals springkussen, schminken, een coole kapselfabriek en een traditionele suikerspin. Met je polsbandje van de avond ervoor krijg je een gratis drankje.