Amy LaVere & Wil Sexton vervangen Chastity Brown in Rootscafé van het Cultuurhuis Heerlen

Amy LaVere Wil Sexton
Ondanks dat Chastity Brown haar optreden in het Rootscafé van het Cultuurhuis Heerlen heeft moeten afzeggen, hoeven de liefhebbers van onvervalste blues zich zeker niet te vervelen op dinsdag de 30e. Chastity Brown wordt vervangen door niemand minder dan de Amerikaanse Amy LaVere & Wil Sexton. Een roemrucht duo. Amy Lavere is een fascinerende verschijning op contrabas met een stem die zowel krachtig als breekbaar klinkt. Will Sexton beweegt zich al van jongs af aan in de rijke muziekscene van Austin. Hij heeft talloze samenwerkingsverbanden en producties op zijn naam staan als songwriter, muzikant en producer met en voor grote namen als Waylon Jennings en Stephen Stills. Verwacht een groovy show met contrabas, gitaar, fascinerende zanglijnen en lyrics.

Rootscafé concerten vinden altijd plaats op dinsdagavond, aanvang 20.30 uur.