Chastity Brown bij Jools Holland op bezoek voor tournee

Chastity Brown
Chastity Brown is een jonge, veelzijdige bluesy singer-songwriter, geboren uit een zwarte Amerikaanse vader en een witte Ierse moeder. Haar muziek beschrijven is niet eenvoudig. Gooi blues, soul, rock, country in de blender, voeg een snuifje folk en jazz toe en je komt in de buurt…..en dan die stem! In haar thuisland Amerika is men lovend maar ook Europa ontdekte haar al en zo kreeg ze in de UK bijvoorbeeld uitstekende kritieken in The Independent, Sunday Times, Daily Mirror etc. Binnenkort is Chastity ook in de lage landen te bewonderen, samen met haar toetsenist deVon Gray. Voorafgaande aan de optredens in NL/B heeft ze nog een TV-opname voor “Later With Jools Holland” (BBC Two). Deze show wordt deels op 30 september en volledig op 3 oktober a.s. uitgezonden. Dit zijn de speeldata:

30 sep Heerlen – Cultuurhuis (VERVALLEN i.v.m. Jools)
01 okt Radio 6 – Mijke & Co Live
02 okt Veenhuizen – Coco Maria
03 okt Oud-Heverlee (B) – Listwaar
04 okt Lage Vuursche – In the Woods
05 okt Nijmegen – Lux (middag)
05 okt Radio 1 – Met Het Oog Op Morgen (avond)
07 okt Radio Rijnmond – Live Uit Lloyd
07 okt Den Bosch – Verkadefabriek
08 okt Deventer – Burgerweeshuis
09 okt Hoorn – PeTiCantus
10 okt Enschede – Nix&Meer
13 okt Eindhoven – Muziekgebouw