Nieuwe drummer en bassist voor the Veldman Brothers

Veldman brothers
Na ruim 30 e-mailtjes van geïnteresseerde drummers, 4 auditieavonden, veel koffie en overleg zijn the Veldman Brothers weer helemaal compleet & ready to rumble!! Op basgitaar wordt de band voortaan begeleidt door Fred van der Wende. Hij heeft in 2004 – 2005 een aantal concerten met the Veldman Brothers meegedaan en ze wilden hem er toen al graag bij hebben. Helaas was hij destijds te druk was met het opzetten van een eigen bedrijf en had hij dus te weinig tijd om met the Veldman Brothers te touren. Inmiddels is Fred er meer dan klaar voor om met de broers ‘On the road’ te gaan.

Als nieuwe drummer is Eric Dillisse aangenomen. Eric zal voor velen geen onbekende zijn: Hij speelde in o.a. de John F Klaverband waarmee hij in 2014 mee deed aan de International Blues Challenge, Memphis USA. Ook heeft Eric een eigen drumschool. Met Fred & Eric aan boord zijn the Veldman Brothers er helemaal klaar voor.