Win kaarten voor My Brainbox (feat. Jan Akkerman/Bert Heerink)

Brainbox

Een stel geweldige artiesten: Brainbox. Voorloper van het al bijna even zo geweldige Focus en de doorbraak van Jan Akkerman en Kaz Lux. De band is al jaren uit elkaar, maar sinds 2012 treedt Jan Akkerman weer op met My Brainbox, ditmaal met niemand minder als Bert Heerink als zanger, voornamelijk bekend als zanger van de Nederlandse hardrockband Vandenberg.

Donderdag 23 oktober staat de band in Hedon, Zwolle en in Hedon zal hij met Bert Heerink nummers uit het oeuvre van Brainbox én Focus ten gehore brengen. Al dat geen feestje wordt! De kaarten zijn bijna uitverkocht, dus wil je er bij zijn moet je snel zijn. Kaarten natuurlijk via de website van Hedon.

Is je geld na de zomervakantie op of wacht op het begin van je volgende salaris dan heeft BluesZine nog een paar kaarten liggen! Maak kans op deze kaarten door vandaag nog te mailen naar brainbox@blueszine.nl! Zet daarin je naam en woonplaats en misschien verrassen wij je donderdag nog op de allerlaatste kaarten voor het concert van My Brainbox in Hedon!