John Frick Band bij Hommelblues

Aankomende vrijdag speelt de John Frick Band om 21.00 uur in Muziekcafe de Hommel, Schiedamseweg 37 in Vlaardingen. De muzikanten van de Haagse John Frick Band laten de energie en de passie van grootheden als Elmore James, Muddy Waters, Freddy King, Peter Green en Rory Gallagher in hun eigen nummers doorklinken.Hun onlangs bij Blueshine Records uitgebrachte tweede CD “Urban Crossroads” is een gedegen en gevarieerd exemplaar geworden, geniet goede recensies en steeds meer mensen raken bekend met deze vrij nieuwe band in de Nederlandse Blueswereld.
De band treedt niet alleen op in Nederland en België, maar speelde ook op The Table Mountain Blues Summit in Kaapstad, de geboorteplaats van John Frick. De band heeft kortgeleden met nieuw materiaal de basis voor een derde cd opgenomen die nog voorzien moet worden van de nodige fraaie solo’s en zangpartijen. Na het mixen en het persen zal deze in het voorjaar van 2015 verschijnen.frick 4 cut