Rusty Roots met high-class Belgische blues in de Amer

Rusty RootsEind 2004 vinden jonge bescheiden Belgische Limburgers, blues muzikanten, elkaar. Sindsdien hoort de Peerse band tot de top van Belgische blues scene. Ze krijgt ze een sterke live reputatie met name onder het wat jongere publiek, twintigers en dertigers. 2008 is een zwarte bladzijde in de geschiedenis, saxofonist Steven Scheelen overlijdt. De achterblijvers houden de draad vast. Door de jaren heen is er een Rusty Roots dimensie gegroeid waarin de mannen altijd anders en onverwacht zullen zijn en doen waar ze zin in hebben en goed in zijn, zonder hun eigenheid te verliezen. Het zijn vier muzikanten die elkaar tot het uiterste drijven om de luisteraar en zichzelf te entertainen.(welzeker ze spelen ook voor hun eigen plezier) Het tienjarig bestaan viert de band met de release van hun vierde full album; ‘Your Host’ (2014). Het album is geproduceerd door hun grote fan Mario Goossens (Triggerfinger). Het is een album met invloeden uit alle hoeken en gaten van de blues en roots.

Rusty Roots
Zaal De Amer in Amen
Zondagmiddag 9 november 2014
Aanvang: 14.00 uur
Voorprogramma 13.15 uur
Meer info en reserveren: 06 83 22 56 80