Wilhelmina Blues Band in Wilhelmina in Eindhoven

Ad-van-Meurs Wilhelmina Blues BandAd van Meurs heeft met zijn Vastenaovonden in Café Wilhelmina een gedegen reputatie opgebouwd van avontuurlijke concerten met iedere show andere gastmuzikanten. Elementen die Van Meurs ook meeneemt naar het nieuwe concept, maar de exacte invulling is afwijkend.

“De Vastenoavonden deden we minimaal een keer of zeven, acht per seizoen. We speelden dan niet perse blues, afhankelijk van de gasten kon dat van alles zijn. Met de Blues Nights gaat het echt om bluesmuziek, maar wel heel gevarieerd, van puur akoestisch tot dampend en stampend elektrisch”, alus Van Meurs.

13 November staat de Wilhelmina Blues Band, met o.a. Ad & Dylan van Meurs, Koos Cornelissen (o.a. Betty Blue) en Niek van de Klundert in Wilhelmina, aan het Wilhelminaplein in Eindhoven. Hoe Wilhelmina wil je het hebben?