Blues gigant Popa Chubby komt naar Nederland

Popa Chubby
Tijdens zijn Europese tour I’m Feelin’ Lucky speelt blues gigant Popa Chubby 5 optredens in Nederland. Al 25 jaar speelt de imposante blues rocker in het live circuit. Ook de Piek is geen onbekend podium voor de New Yorker. Grotestadsblues is zijn forté, maar Popa Chubby is getalenteerd en avontuurlijk genoeg om soms eens wat andere paden te bewandelen. Ook op zijn nieuwe plaat Universal Breakdown Blues (2013) doet de onverwoestbare Popa Chubby weer lekker waar hij zelf zin in heeft: hij covert Judy Garlands “Over The Rainbow”, maakt een souluitstapje in “I Ain’t Giving Up”, maar speelt toch vooral heel veel stomende blues!

De volgende zalen doet Popa aan tijdens zijn tour:
22 November Venlo – Royal Irene
27 November Amstelveen – P60
28 November Drachten – Iduna
29 November Vlissingen – De Piek
30 November Utrecht – De Helling