Hans van Lier & the Sidekicks met semi akoestische Amer-show

Hans TheessinkHans van Lier (1961) is een veelzijdig gitarist. Gitaarspelen is zijn vak en hij beheerst dat. Zijn solo’s zijn vaak lyrisch en ingetogen, maar als de muziek erom vraagt klinken ze rauwer dan de rauwste bues. Zijn spel wordt altijd gekenmerkt door veel gevoel voor melodie. Met de Sidekicks vormt hij een band. Deze band is van vele markten thuis; blues, blues rock, boogiewoogie, het wordt allemaal perfect geïntegreerd in een lekkere bandsound. ‘Blues And More Than Blues’ is een van de sterkste blues albums in 2012. Het is een album waarmee de mannen op internationaal niveau in de allerhoogste klasse kunnen meedoen. Het publiek in de BeNeLux kiest via Dutch National Blues Award 2012 Hans van Lier & The Sidekicks tot Best Live Performance en ‘Blues And More Than Blues’ tot Best Cd. Voor de Amer wordt een aangepast programma gemaakt.

Op 21 december  staat Hans van Lier & the Sidekicks met een semi akoestische show in de Amer in Amer.