Eerste namen Moulin Blues 2015 bekend

In het eerste weekend van mei (1 en 2 mei 2015), vindt in het Limburgse Ospel jaarlijks het grootste blues- & rootsfestival van Nederland plaats. De online kaartverkoop is inmiddels van start gegaan en tevens werden de eerste namen bekend gemaakt voor de jubileumeditie van het festival.

Sinds 1986 wordt in Ospel het Moulin Blues Festival georganiseerd. Door de jaren heen is het festival uitgegroeid tot Nederlands meest toonaangevende blues- en rootsfestival dat tevens wereldwijd aanzien geniet. In haar rijke historie verwelkomde Moulin Blues bluesgiganten als B.B. King, Buddy Guy, Bo Diddley, Tedeschi Trucks Band, Lester Butler, Robert Cray, Joe Bonamassa, Walter Trout, Kenny Wayne Shepherd en vele anderen.

Naast de start van de kaartverkoop maakte de organisatie tevens de eerste vier namen bekend voor de 30e editie van het festival: The 44’s ft. Kid Ramons (USA), Selwyn Birchwood (USA), Kent Burnside ft. Jimmie Wood & J.J. Holiday (Imperial Crowns) (USA) en Ralph de Jongh (NL).