The Blues Vision ! New cd out “Kind of Blues ” !

thebluesvision

The Blues Vision hun 3de CD is heden beschikbaar met enkel eigen nummers. Op dit voortreffelijk werkstukje is niemand minder dan Guy Forsyth de gastmuzikant. Sedert 2009 zijn ze aktief en al heel wat clubs, festivalpodia en feesten werden bezocht !

In een eigen stijl en eigentijdse visie brengen ze de blues, rock ,, funk en roots alsof ze ermee geboren zijn. Menig toeschouwer en organisator is reeds aangenaam verrast geweest met hun muzikale prestaties. Live zijn ze inmiddels uitgegroeid om een publiek in te palmen door middel van een stevige en verbazende set. Waar anderen hun tanden zouden op stuk bijten, The Blues Vision serveert het zoals je nog nooit gehoord en gezien hebt !

The Blues Vision heeft ondertussen reeds een kleine 200 optredens verzorgd, zoals op Kwadendamme Bluesfestival, Zoetermeer Blues, Crammerock, Nacht van de Blues Wuustwezel, Backyard Blues, De Bosuil Weert, Markrock Leuven, Gentse Feesten, Tex Free festival Venlo, L’Esprit Rotterdam Bluesclub, Zomerparkfeesten Venlo (Nl), Klaksonblues, Blastblues Asten, Welons Festival en Culemborg Bluesfestival.