Eric Devries & Kim de Beer naar Roots in ’t Groen

Eric Devries & Kim de BeerOp woensdag 4 februari kijken we uit naar Eric Devries & Kim de Beer om de concertreeks voort te zetten.
Zeven jaar na ‘Sweet Oblivion’ kwam Eric De vries vorig jaar eindelijk weer met een nieuwe plaat. ‘Close to Home’ heet zijn derde solo cd en het is wellicht zijn meest biografische tot nu toe. Liefde, leven, dood, afscheid en opnieuw beginnen. Zo bezingt hij onder meer zijn geboortestad Amsterdam, verhaalt over het wel en wee van een singer-songwriter en neemt je mee op een road-trip langs Tulsa, Birmingham en Jeruzalem. Men kan spreken over een meer dan gevarieerd werkstuk hetgeen ook een treffende omschrijving is voor zijn optreden waarbij Eric de zangeres en violiste Kim de Beer naast zich heeft.

Roots in ’t Groen concerten vinden plaats op de eerste woensdag van de maand in ’t Groen Koffiehuis, Heuvel 23, 5664 HL Geldrop. Aanvang 20.30 uur. De hoed gaat rond in de pauze (min. bijdrage is 5 euro). Dit zijn luisterconcerten waarbij de muzikant alle aandacht van het publiek verdient.