Pre-party Blues & more rond de Pomp in Heino

Bacon Fat LouisZondagmiddag 8 maart staat café Oortwijn in Heino in het teken van Blues & more rond de Pomp. Tijdens de pre-party wordt de line-up bekend gemaakt van het festival op 11 april, staat de bluesband Bacon Fat Louis op het podium en start de kaartverkoop.

Een heuse pre-party voor de liefhebbers van Blues & more die niet kunnen wachten tot zaterdag 11 april. Café Oortwijn wordt voor deze gelegenheid omgetoverd tot een blues café waar de organisatie de line-up bekend maakt. Op deze middag start ook de kaartverkoop van het evenement.

Tijdens de aanstaande 4e editie van Blues & more rond de Pomp zijn er maar liefst vijf locaties rond de Heinose Leugenpomp waar live muziek te horen en te zien is. Met zes blues bands, een funk-soul-band, een rockband, een rockabilly-band én een groot gospelkoor stroomt op 11 april vanaf de middag tot laat in de avond de blues en rootsmuziek door Heino.

Naast de bekendmaking van de programmering ontbreekt het natuurlijk niet aan muziek. De driekoppige bluesband Bacon Fat Louis brengt blues met een rauw rockrandje beïnvloed door onder andere John Lee Hooker, Jack White en R.L. Burnside. Een heerlijk potje blues, zoals het in een café hoort te klinken.