Win kaarten voor Robin Trower in de Effenaar in Eindhoven

robin flyerBlueszine mag van de Effenaar in Eindhoven 2×2 kaarten verloten  onder de lezers voor het optreden van Robin Trower op 20 maart a.s.

Trower werd bekend van de legendarische band Procol Harum,  maar ook is hij bij de liefhebbers bekend van The Paramount’s.

De Britse gitarist Robin Trower heeft op 9 maart 2015 (zijn verjaardag) na lang wachten een nieuw album uitgebracht met de naam ‘Something’s about to Change’ waarop de kwaliteit van zijn gitaarspel en liedjes is onveranderd goed te noemen is.

Nu is het tijd om de nieuwe CD live te presenteren. In het verleden werkte Trower ook met de onlangs overleden Cream-bassist Jack Bruce maar ook is hij door de jaren heen met regelmaat te horen geweest op de CD’s van een bekende Britse crooner.

Stuur de naam van de bedoelde zanger voor 17 maart a.s. naar robintrower@blueszine.nl, met je naam en adres, en wie weet ben jij er op 20 maart wel bij in de Effenaar!

Inmiddels is dit gedaan en er zijn twee prijswinnaars uitgeloot; Marcel van Boxtel en Sjaak Gerarts gefeliciteerd en veel plezier bij het concert.

robin_trower__press_photo__c_neil_calandra

photo © Neil Calandra