Win een pakket met cd’s van artiesten op de Rhythm & Blues Night!

Rhythm-Blues-NightOp 2 mei aanstaande wordt in De Oosterpoort in Groningen een van de mooiste Rhythm & Blues festivals van Europa georganiseerd, de Rhythm & Blues Night. Diverse grote nationale en internationale acts geven act de presence in De Oosterpoort, waaronder Gov’t Mule, Robben Ford, Little Hurricane, King of the World, Mavis Staples en veel, veel meer. Kaarten zijn slechts €39,50 en te koop bij De Oosterpoort (excl. servicekosten), dus voor de prijs hoef je het niet te laten!

In samenwerking met Rhythm & Blues Night en De Oosterpoort mag BluesZine een exclusief Rhythm & Blues pakket weggeven met cd’s van Little Hurricane (Gold Fever), Gov’t Mule feat John Scofield (Sco Mule) en Mavis Staples (One True Vine)! Als dat geen vette prijs is weten we het ook niet meer!

Wat moet je doen om kans te maken op dit fantastische pakket? Mail RhythmandBluesNight@blueszine.nl je naam en adres en noem daarbij nog minimaal 1 andere optredende act dan die wij hier boven hebben genoemd. Doe dat voor 30 april aanstaande en win! (Antwoord en meer info is te vinden via http://www.rhythmbluesnight.nl)

81llbGVNEpL._SY355_