Tourschema Heritage Blues Orchestra bekend

Heritage Blues Orchestra“The One Band Blues Festival” of “een levend museum van de blues” zijn zo een paar van de kwalificaties die op het Heritage Blues Orchestra werden geplakt. En hun debuutalbum ‘And Still I Rise’ werd onder prachtige recensies bedolven en de release was volgens BBC Bluespresentator Paul Jones een van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen 10 jaar in de blueswereld.

In Nederland stond het album enkele weken genoteerd in de Nationale Album Top 100 en met ruim 2,000 verkopen is het ook ongetwijfeld een van de best verkopende blues albums van de afgelopen jaren. Na enkele succesvolle tournees met o.a. optredens op het North Sea Jazz Festival, Southern Blues Night en op TV bij Vrije Geluiden komen Bill en Chaney Sims, Junior Mack, Kenny ‘Beedy Eyes’ Smith en mondharmonicavirtuoos Vincent Bucher in mei terug voor een serie opwindende bluesfeestjes.

Op de Rhythm and Blues Night in Groningen zal het Orchestra in volle glorie stralen als het wordt aangevuld met een blazerssectie onder leiding van Bruno Wilhelm.

zaterdag May 2 Groningen Rhythem & Blues Night
zondag May 3 Amsterdam NSJCafe
dinsdag May 5 Den Bosch Bevrijdingsfestival
woensdag May 6 Oldenzaal Cobblestone Club
donderdag May 7 Den Haag Paard van Troje
vrijdag May 8 Heerlen – De Nieuwe Nor
zaterdag May 9 Tilburg Heyhoef Back Stage
zondag May10 Ottersum Roepaen