Gratis toegankelijke Roots & Blues Night Out in Theater De Kattendans

Boy named sue  Foto (c) Joni Spaan
Boy named sue
Foto (c) Joni Spaan

Op zaterdag 28 maart vindt er een gratis toegankelijke Roots & Blues Night Out plaats in Theater de Kattendans. De muzikale invulling is in handen van de Johnny Cash tribute band Boys Named Sue. Deze band brengt het oude werk van Cash uit het begin van zijn carrière, maar laat ook het latere materiaal uit de herfst van z’n muzikale loopbaan niet onberoerd. Met de Night Outs wil Theater de Kattendans haar publiek dat zowel van live muziek als de luxe en gemakken van het theater houdt tegemoet komen. Het programma op 28 maart begint om 20.30 u, de gehele avond is er vrije inloop zonder entree.

Boys named Sue speelt de liedjes van Cash niet klakkeloos na, maar de energie, opwinding, rebellie en ontroering die Cash opriep zul je bij een optreden van Boys Named Sue wel terugvinden. De band bestaat sinds 2001 en is daarmee de langstlopende Johnny Cash tribute.

Boys Named Sue laat alle facetten van Johnny Cash horen: de country-Cash, de rockende Cash, de gospel-Cash en de American Recordings-Cash. Een concert van deze band is aantrekkelijk voor jong en oud, met knetterende country, lonely tearjerkers, folky gospels en vette rock ‘n’ roll.