Blues & more rond de Pomp ook met middagprogramma

Blues more rond de Pomp
Blues & more rond de pomp op 11 april breidt uit met een volledig gratis middagprogramma, met veel aandacht voor talent uit Heino. Met cabaret, muziek en een UIT-markt. Van unplugged optredens vanuit een dubbeldekker, infostandjes van theaters tot een open podium op het 14 april-plein.

Naast de vierde editie van Blues & more rond de pomp op 11 april, wil de organisatie met dit programma de loop ‘rond de pomp’ er ’s middags ook al in brengen. Het middagprogramma is dan ook op zowel de parkeerplaats voor het Dorpshuus als op het 14 april-plein en heeft veel Heinoos talent.

Op de parkeerplaats staat een hele bijzondere dubbeldekker bus waar de bezoeker kleine unplugged optredens kan bijwonen. Tussen 13.00 tot 15.00 uur spelen Tricklebolt, Thomas Dozeman en duo Justus hier apart maar ook samen. Kruip dus lekker in de bus en geniet van een bijzonder concert in intieme setting.

Vanaf 15.00 uur is op het 14 april-plein een afwisselend programma van muziek en cabaret. De jonge honden (met Heinoose gitarist Tim Kampman) van Tricklebolt trappen af op het open podium met een flinke dosis Rock ’n Roll. Na het winnen van de Wraak van Salland vorig jaar, gaat het hard met deze band.

De Heinoose Thomas Dozeman is een popmuzikant in hart en nieren en heeft zichzelf alles aangeleerd. Van toetsen, gitaar en drums spelen tot aan zijn eigen muziek schrijven. De ambitie van de 18-jarige Thomas ligt bij het maken van veel eigen muziek en zoveel mogelijk live spelen.

Van luisterliedjes tot aan swingende popklassiekers. Duo Justus brengt muziek met enthousiasme en gezelligheid. De twee zangeressen zijn niet onbekend op de podia in Heino en waren eerder al te zien tijdens de Pompdagen en bij theater het Podium.

Naast al dit muzikale en theater entertainment, is er ook nog een UIT-markt. Theater Podium Heino en het Hoftheater uit Raalte zijn op het plein te vinden met een informatiestand. Met heel veel informatie over het huidige, maar vooral het programma voor het nieuwe theaterseizoen.