Captain Morgan Express op 5 april 2015 in Den Bosch

Captain Morgan ExpressDe Utrechtse bluesband Captain Morgan Express speelt op 5 april in P79 in Den Bosch tijdens Bosch Blues. Captain Morgan Express mengt zompige moerasklanken uit New Orleans met de stadse geluiden uit Chicago. Onversneden Texas struts smelten samen met delta blues uit het diepe zuiden.

Live kenmerkt Captain Morgan Express door een energieke performance, meerstemmige zang en explosieve gitaar- en bluesharp duels. Swingende shuffles worden afgewisseld met ruige bluesrockers en klassieke slow blues. Captain Morgan Express vaart zijn eigenwijze koers, maar laat zich graag loodsen door Red Devils, The Hoax en Sean Costello. De bemanning van Captain Morgan Express is afkomstig uit gerenommeerde bluesbands, zoals Boss Hogg, Trouble No More en JB Blues Crew.

De eerste cd, getiteld ‘Urban Cowboy’, wordt door fans en pers goed ontvangen. Met de optredens die volgen, wordt de live reputatie als ‘the hardest hip shakers’ definitief gevestigd.