Black Marble Selection (Paaspop – Schijndel, 05-05-2015)

Black Marble Selection

Black Marble SelectionDe Black Marble Selection is alweer zo’n bandje uit die enorme pool van muzikaal talent dat Nederland kent. Ze stonden eerder al in De Wereld Draait Door en nu op het Jack Daniel’s podium van Paaspop op de zondagmiddag.
De Black Marble Selection speelt onvervalste sixties blues, compleet met orgel en mondharmonica. De band speelt een paar mooie rustige nummers. Maar het wordt pas echt leuk als het gas erop gaat en de mondharmonica en de gitaren Black Marble Selectionlekker gaan scheuren.
De Black Marble Selection heeft de grootste lol op het podium. Zanger JP weet dat het beste op het publiek over te brengen met zijn grijns van oor tot oor.
‘The Great Escape’, een van de bekendere nummers van de band is het hoogtepunt van de show met rauwe zang en afwisselend jankende solo’s van gitaar en mondharmonika.
Een perfecte show om de dag op Paaspop te beginnen.