Ook Bluesplaten en -CD’s op Mega Platen & CD Beurs Utrecht

Op 11 en 12 april 2015 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de 43ste Mega Platen & CD beurs plaats.

Een evenement dat in de voorgaande edities internationale naam en faam heeft verworven als dé plek voor de meest uitgebreide vinyl verzamelingen, exposities, boekpresentaties, signeersessies en filmvertoningen op het gebied van muziek. De beurs toont dit jaar originele posters van legendarische pop- en rock iconen uit de jaren zestig van de vorige eeuw.

Buiten een unieke veiling van muziek-memorabilia door Omega auctions (UK), presentatie van Nederlands talent door het Lake Side Stories label en een Pop Quiz van de 3 Imaginary Boys,  lanceert auteur Peter Sijnke  zijn nieuwste boek; de langverwachte biografie van de legendarische Beat en Rhythm & Blues band The Motions met als titel: The Motions Beat van Haagse bodem. Dit boek verschijnt in de serie (Neder)rockklassiekers van uitgeverij Verbum. Aansluitend aan de presentatie is het boek te koop en zullen de schrijver, zo ook enkele leden van The Motions signeren.  Motions zanger van weleer, Rudy Bennett, zal om 12.00 uur met zijn huidige groep Rudy Bennett’s New Motion een optreden verzorgen.

AIMGP9088