Katon en Orlemans: ‘If one is good then two must be better!’

Michale Katon en Rob Orlemans gaan voor een ‘Double Barrel Boogie Attack’ tijdens hun geplande tour in mei en hebben er veel zin in om Nederland op een gezonde dosis ‘Loud Boogie’ te onthalen! orlemans-tour-2015

Momenteel werken ze via Skype in hun beide studio’s aan de gezamenlijke show die uit eigen werk van beide heren zal bestaan. Voordat de ‘live-hell’ hier losbarst gaan ze samen de studio in om de puntjes op de muzikale I te zetten om samen te kunnen vlammen. De rhythm-sectie zal door Ernst van Ee op drums en Piet Tromp op bas worden ingevuld.

Rob en Michael kennen elkaar live sinds de eind 90-er jaren van Parkblues in Lommel en zagen elkaar terug op Culemborg blues 2009 waar ze het podium deelden. Ze hielden door de jaren heen altijd contact, dit groeide uit tot wederzijds respect en nu dus tot deze bijzondere samenwerking.

Toen Rob eind vorig jaar Michael voorstelde samen een Nederlandse tour te doen en ‘Rock ’n Roots Agency’ dit in Mei kon plannen was het allemaal zo beslist!

Onder het motto: ‘If one is good, then two must be better!’ wordt er hard gewerkt om Nederland omver te blazen met dit ‘dubbelloops geweld’!

Tot dusverre: 21 mei: Luxor Arnhem, 22 mei: Iduna Drachten, 23 mei: De Beurs Tiel, 24 mei: show Ribs ’n Blues festival Raalte en 25 mei: Royal Irene theater Venlo.