Roots in the Park weer naar Julianapark

Na een jaar in Tivoli/Vredenburg te hebben vertoefd gaat het Roots in the Park festival weer naar het sfeervolle Julianapark te Utrecht, ditmaal op zaterdag 27 juni a.s.

John Hiatt zal op 27 juni met zijn band The Combo een exclusief concert verzorgen tijdens Roots in the Park in Utrecht. John Hiatt was in 2012 voor het laatst in Nederland.hiat                                                                                         photo © Michael Wilson

Ook zal de Ben Miller Band optreden; Miller heeft een ijzersterke indruk achtergelaten tijdens het voorprogramma van ZZ-Top met hun gitaar-, banjo-, one-string washtub bass-, drums-, trombone-, mandoline-, electrisch wasbord- én eetlepelsband wat een reden was om hun op het programma te zetten.

Met The Dirty Aces wordt er een stevige Britse bluesband toegevoegd aan het programma. Ook zal de uit New Orleans afkomstige soulzanger Marc Broussard met zijn band afreizen naar het Utrechtse Julianapark.

Met welke bands of artiesten het middag- en avondprogramma zal worden uitgebreid is nog een verrassing.

http://www.rootsinthepark.com/