Millstreet Blues trio live Kasteel Duurstede

Zondag 19 april treedt the Millstreet Blues trio op bij het kasteel in Wijk bij Duurstede. Dit is weer eens zo’n fijne gelegenheid dat de Bluesvrienden; Richard van Bergen, Klaas van Kuilenburg en Tom Moerenhout bij elkaar komen om weer eens hun gezamenlijke klanken te laten horen.MILLSTREET TRIO

foto © o.a. Ron van Varik en Tony Joe Gardner

De heren waren in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw lid van de bekende Bluesformatie “Millstreet Bluesband” die in die tijd zo wat ieder podia en festival in het land hebben aangedaan, daarna kwamen we ze tot op heden nog steeds in verschillende andere formaties tegen.  Destijds zijn er ook 2 CD’s gemaakt die inmiddels collectors items geworden zijn.

De aanvang is om 14.00 uur en de toegang is gratis.MILLSTREET 85Millstreet Bluesband anno 1985