Gulpener Blue Grass festival 2015 voor de derde keer in Utrecht

Op Hemelvaartsdag, 14 mei 2015, vindt de derde editie van het Gulpener Bluegrass Festival plaats in Utrecht, in en rond De Parel van Zuilen. Een gezellig en kwalitatief hoogstaand festival op een van de mooiste locaties die je maar kunt voorstellen.

Doyle Lawson  Foto (c) Sandlin Gaither
Doyle Lawson
Foto (c) Sandlin Gaither
Dit jaar is er een bijzondere hoofdartiest: Doyle Lawson & Quicksilver behoren al jaren tot de absolute top van de internationale Blue Grass scene. Het Gulpener Blue Grass festival is trots om op het festival dit enige optreden in Nederland aan te kunnen bieden.

Tijdens het festival wordt er ook een uniek boek gepresenteerd over drie generaties bluegrassartiesten in Nederland. De titel is ‘High Lonesome Below Sea Level’ en de auteurs zijn Loes van Schaijk en Marieke Odekerken. Pam MacBeth zal tijdens het festival de bands aankondigen.

Overige artiesten zijn:
– 4WHEEL DRIVE (NL/G/B)
– Blue Grass Boogiemen (NL)
– G-Runs & Roses (CZ)
– TipJar (NL)
– Nashville Blue (G)
– Frederique Spigt (NL)
– Crimson Inc (NL)
– Brock & The Brockettes (NL)
– Rivers (NL)