Bluestip van de dag: Gov’t Mule in Cultuurpodium de Boerderij

Noem de namen van Warren Haynes en Allen Woody en men zal de naam van Gov’t Mule roepen. Een band waarvan de studio albums al 20 jaar door zowel critici als fans positief worden ontvangen. Maar het is vooral een band die bekend staat om hun uitstekende live-acts.
govt mule
Fans kunnen zich ook dit jaar weer verheugen op een aantal concerten. Gelukkig voor iedereen, treedt deze band op door het hele land, het zuiden, noorden en in de randstad.

Cultuurpodium de Boerderij te Zoetermeer staat erom bekend succesvolle live acts te boeken, en ook hier kunnen we de mannen van Gov’t Mule verwachten. Lange solo’s, jamversies van covers en eigen materiaal en nummers van 4 minuten die live opgebouwd worden tot versies van wel 15 minuten zal ons deel zijn.

Vanavond staat Gov’t Mule in Cultuurpodium de Boerderij te Zoetermeer voor naar alle waarschijnlijkheid een spetterend optreden. Blueszine is er natuurlijk bij!