Meschiya Lake & the Little Big Horns najaarstour 2015

De uit New Orleans afkomstige Meschiya Lake & the Little Big Horns houden in september een najaarstour door ons land.

meshiya 2

Dit illustere gezelschap met o.a. zangeres Meschiya, tubaspeler Jason Jurzak, drummer Mike Voelker en gitarist Russel Welch, ook bekend van zijn eigen Django Reinhardt achtige combo, doen met hun jaarlijkse tour Nederland weer aan.  meshiya 1Het is altijd weer een verrassing waaruit de groep verder is samengesteld, soms met 2 blazers, dan weer met een extra gitarist.  Twee cd’s heeft de band inmiddels op haar naam staan, Lucky Devil uit 2010 en Foolers’ Gold uit 2013, binnenkort komt er een nieuwe uit.  Het repertoire bestaat uit ragtimejazz-, blues- en dixieland-jazzstandards uit het tijdperk van voor de Tweede wereldoorlog in New Orleans en bij optredens waan je je weer helemaal terug in die tijd.

Te zien en te horen in

2 september – De Oosterpoort, Groningen
3 september – Het Burgerweeshuis, Deventer
4 september – Doornroosje, Nijmegen
5 september – People’s Place, Amsterdam
6 september – t.b.a. Eindhoven
8 september – Poppodium EKKO, Utrecht
9 september – Poppodium Nieuwe NOR, Heerlen
10 september – Paard van Troje, Den Haag