Zoetermeer Blues 2015 * 5 en 6 juni

Ondanks andere gedachten van de winkeliersvereniging is het Rob Koning van Kingbee Music Agency en zijn team het weer gelukt een editie, maar dan in een wat andere vorm, van Zoetermeer Blues neer te gaan zetten.

zoetermeer Blues2015-page-001

Op vrijdagavond 5 juni wordt het festival geopend exclusieve pre-party met de bands Lovers Complaint en Bas Paardekooper & the Blew Crue. Op zaterdag 6 juni zijn er, vanaf 13.30 uur op 4 podia merendeels op de pleinen van de Zoetermeerse Dorpsstraat gelegen, optredens van 19 verschillenden bands waaronder Little Steve & the Big Beat, de Veldman Brothers, Lefthand Freddy, Robbert Fossen Band en Chilly Willy. Vanaf 22.00 uur zijn er in diverse locaties afterpartys met the Groovetakers en Tons of Blues waarbij in Club 1892 de nieuwste CD van the John Frick Band met een optreden gepresenteerd gaat worden.

John Frick CD 2015