Wille and The Bandits naar Duycker in Hoofddorp

Wille And The BanditsHet driekoppige bluesrockmonster Wille and The Bandits komt op 30 januari 2016 terug naar Duycker in Hoofddorp. Nadat ze het publiek omver bliezen tijdens MeerBlues konden wij niet anders dan deze getalenteerde muzikanten nog een keer uitnodigen. De band is zonder overdrijven een ware live sensatie te noemen die je gezien moet hebben.

Deze sympathieke mannen hebben al tourend een enorme live reputatie opgebouwd in eigen land en nu zijn ze bezig om de rest van Europa te veroveren. Van superkleine zaaltjes en studentenfeesten tot aan grote voorprogramma’s voor onder meer Deep Purple en Joe Bonamassa. Beide acts waren zeer onder de indruk van deze bandieten en prezen hen warm aan.

Het vele touren begint zijn vruchten af te werpen voor de band, BBC 1 plaatste hen in de top tien ‘Must See Band at Glastonbury 2014’ en met hun nieuwe single bereikte zij de tweede plaatst in de blues download chart van Groot Brittannië.

Als je de band onder bluesrock wegzet doe je ze tekort . De band zoekt constant de grenzen van hun genre op en is bezig deze te verleggen met hun muziek.