Chastity Brown in juli weer naar Nederland

Chastity Brown BW2 600
Foto (c) Jan MariusFranzen, BluesZine.nl

Chastity Brown is een jonge, veelzijdige bluesy singer-songwriter, geboren uit een zwarte Amerikaanse vader en een witte Ierse moeder. Gooi blues, soul, rock, country in de blender, voeg een snuifje folk en jazz toe en je komt in de buurt van de smaakvolle muzikale cocktail die Chastity serveert. In haar thuisland Amerika was men al lovend maar ook Europa ontdekte haar inmiddels en zo kreeg ze in de UK bijvoorbeeld uitstekende kritieken in The Independent, Sunday Times, Daily Mirror etc. In september 2014 trad ze zelfs op bij “Later With Jools Holland” (BBC TV). Binnenkort is Chastity weer in de lage landen te bewonderen twee 2 begeleiders (drums/gitaar).

Speeldata:
08 juli: Amsterdam – Paradiso @ Tolhuistuin
09 juli: Borger – Roots on the Road @ VanSlag
10 juli: Rotterdam – North Sea Jazz Festival