Albumpresentatie Zippy Leaps 4 juli in Hedon

Zippy Leaps Foto (c) Spenneman Fotografie
Zippy Leaps
Foto (c) Spenneman Fotografie

Zippy Leaps is een stevige band rondom zangeres Klaske Bos. Samen met gitarist Brend Bakker, drummer Marco Overkamp en bassist Donald van der Goes staat Klaske garant voor grenzeloze energie, zichtbaar plezier en voelbare synergie. Blues gespeeld vanuit de onderbuik: Een rauwe en strakke band die Klaske inspireert tot grootse prestaties als zangeres en als entertainer.

Deze vier getalenteerde muzikanten leerden elkaar kennen tijdens festivals en sessies. Vanuit een gedeelde passie voor de muziek van onder andere Jimi Hendrix, SRV, Ida Cox, Etta James en Janis Joplin ontstond bij hen de behoefte aan iets nieuws: Iets rauws en Energieks!

Afgelopen februari is het debuutalbum van Zippy Leaps opgenomen in de Sound Vision Studio in Arnhem. Producer George Konings heeft op dit album het vette en rauwe geluid, dat Zippy Leaps ook live zo typeert, perfect weten vast te leggen:

Blues, rhythm and blues, blues met een randje rock of een vleugje funk. Zippy Leaps maakt op dit album haar uitgangspunten helemaal waar: ‘Het moet rauw en energiek zijn!’‘Raw Zippy Blues’. Zorg er dus voor dat je Zippy Leaps op 4 juli as. ín Hedon gaat zien, horen en voelen!