Frank van Pardo komt met nieuwe band

Zondag 28 juni a.s. komt Frank van Pardo ( ex-Ruben Hoeke band ) met zijn nieuwe band The Troubleshooters naar Café ’t Hoff op de Markt in Wijk bij Duurstede om daar vanaf 16.00 uur een optreden te verzorgen. Deze middag zal gevuld worden met swingende Blues and Boogie.  De band bestaat verder uit gitarist Micha Sprenger, Wouter Fris op gitaar,Kees Booy op bas en Arne ten Cate op drums.                       Frank-01Frank van Pardo, een excellente Blueszanger en mondharpspeler,   heeft al met heel wat bands op het podium gestaan. Hij is vooral bekend van de Ruben Hoeke Band waarin hij tot voor de kort de zangpartijen en de mondharmonica voor zijn rekening nam.

pardo Micha-Sprenger

Micha Sprenger studeerde af in de richting Docent Muziek aan het Rotterdams Conservatorium Codarts en werkt als gitarist en gitaardocent. Als gitarist en songwriter is hij momenteel actief in de bands BluesMotel en The Damned and Dirty en daarnaast als gitarist bij The Troubleshooter.