Woodstock at the Castle Duurstede

In Wijk bij Duurstede is bijna altijd wat te beleven op muzikaal gebied. Is het niet de Wijkse Popmuziekvereniging die veel bands de gelegenheid geeft om op te treden; op zaterdagavond 18 juli a.s. is er weer het jaarlijkse Mazijkpop met een aantal fijne bands, dan is er wel BluesinWijk die ook met grote regelmaat verschillende dingen organiseert zoals een Blueskroegentocht, een Bluescruise en nog veel meer maar ook op zondagmiddag 19 juli “Woodstock at the Castle”.

 

Vanaf 15.00 uur zal de Woodstock Tribute band het publiek meenemen naar de songs van het bekende Woodstcok festival dat 3 dagen in augustus 1969 gehouden werd maar ook andere songs van helden uit die tijd. Degenen die daar niet bij konden zijn hebben ongetwijfeld de Woodstock-film of DVD wel eens gezien en weet zich natuurlijk ook nog al die songs van al die legendarische artiesten te herinneren.   Terug in de tijd met de 10-koppige band. Ze spelen live alle hits uit o.a. van Santana, Led Zeppelin, Janis Joplin, Jimi Hendrix, the Who, Jefferson Airplane, Canned Heat en Deep Purple.