Bluesfestival Loosduinen 11 juli 2015

In het gezellige winkelcentrum van Loosduinen bij Den Haag wordt op zaterdagmiddag 11 juli aanstaande weer het gratis toegankelijke Loosduinse Bluesfestival gehouden. Inmiddels hebben de Bluesliefhebbers dit kleinschalige en erg gezellige festival ontdekt.  Vanaf 12.30 uur staat Livin’Blues zanger Nicko Christiansen en mondharmonicaspeler Bas Kleine op het podium.

Zij worden om 14.00 uur gevolgd door de John Frick Band, een Haagse bluesband met de Zuid Afrikaanse zanger componist John Frick met zelfgeschreven songs met  Voodoo invloeden.

Deze band wordt om 15.30 uur gevolgd door Dutch Blues Award winnaar the Fossen & Struijk Band met hun onversneden Chicago blues, zij veroveren daarmee de podia in Nederland, Europa en Amerika. De presentatie is in vakkundige handen van René Bom, nachtburgemeester van Den Haag die ook s’middags zijn bed wel eens uit is.

foto’s;  Pemmy Lamerné, Kuno Mooren en Rick van Gerven