Nieuwe editie Kingsnakes Festival eind september in Rossum

kingsnakesOp zaterdagavond 26 september is uiteraard de traditionele rootsavond ‘Blues ‘n’ Roots’ waar het Kingsnakes Festival 7 jaar geleden mee begon. Als opener de Zaltbommelse band The Kingsnakes, zoals gewoonlijk ongenuanceerd rauw en hard. Heel af en toe de laatste jaren doken ze weer ergens op, maar nu dus weer live op het festival met hun eigen naam. De band heeft er weer zin in om volledig los te gaan en iedereen als kleine kinderen in een weeshuis achter te laten. Wees op tijd want ze zullen het festival openen om 21.00 uur!

Daarna staat superband WB and the Mercenaries op het programma. Een Rockabilly-blues band uit België met oude rotten in het vak want deze band is een uitloper van de bekende Seatsniffers. Denk aan The Paladins en je bent volkomen verkocht!

Voor deze avond heeft het festival T-99 geboekt als hoofdact. De band wist uit te groeien tot één van de meest opvallende en invloedrijke bands ter wereld. Alleen dat wisten ze in het buitenland en niet hier. Over de grenzen is T-99 de band die de rootsmuziek een opdonder gaf door het te injecteren met rock, surf en blues. Na 4 jaar in de ijskast te hebben gestaan zijn ze in 2015 weer begonnen met een uitgebreide club- en festivaltour. Deze band brandde het Kingsnakes Festival een aantal jaren geleden volledig af dus mis dit niet.

Natuurlijk mag ook huis DJ Jesse Bronze niet ontbreken! Hij zorgt ervoor dat alles, maar dan ook echt alles, lekker gaat verlopen met z’n deadly authentic supa-tones!