Win kaarten voor Katon & Orlemans in Hedon Zwolle

Katon

Woensdag 9 september doen Michael Katon en Rob Orlemans Hedon in Zwolle aan met hun Knock Out Boogie Tour. Blues-rock gitarist en zanger Michael Katon uit Ypsilanti, Michigan (USA) bracht in 1984 zijn debuut-album Boogie All Over Your Head uit. Dat was de eerste van inmiddels 6 studio- en not wat live albums en het begin van een carriere die hem in zalen en zaaltjes over de hele wereld bracht. Zijn naam wordt in 1 adem genoemd met die van Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan.

Gitarist/zanger Rob Orlemans uit Tiel begon in 1967, op zijn tiende jaar, met gitaarspelen en richt begin negentiger jaren zijn band Half Past Midnight op. De zang in die band kwam in eerste instantie voor rekening van Curtis Knight, de man die Jimi Hendrix ontdekte, en onder de naam Curtis Knight & Half Past Midnight verschijnen de albums Mean Green (1995) en On The Road Again (1996). Na de dood van Curtis in 1999 ging de band verder als 3-mansformatie met als laatst uitgebrachte album Highway Of Love uit 2013, met gastbijdragen van Julian Sas.

In mei van dit jaar sloegen de heren de handen ineen voor hun ‘Knock Out Boogie Tour’, en in september krijgt die samenwerking een vervolg in ‘Knock Out Boogie Tour 2’, die ze langs Groesbeek, Oudenaarde, Rotterdam, Zwolle, Purmerend, Hoogland en Den Bosch zal voeren.

Voor de show in Hedon Zwolle op 9 september mag BluesZine tickets weggeven. Wil je kans maken op een setje van 2 ticket, stuur dan uiterlijk vrijdag 4 september een email naar katonandorlemans@blueszine.nl met onderwerp ‘Prijsvraag Katon & Orlemans’ en vermeld daarin je naam en email adres plus de reden waarom juist jij de uitverkorene zou moeten zijn.